Bravčové rebierka s domácou BBQ omáčkou a coleslaw šalátom

By 1. februára 2018Americká kuchyňa

Bravčové rebierka

s domácou BBQ omáčkou a coleslaw šalátom

Bravčové rebierka

s domácou BBQ omáčkou a coleslaw šalátom

GALÉRIA RECEPTU

VIDEO RECEPT

Rozpísaný celý recept

Bravčové rebierka

s domácou BBQ omáčkou a coleslaw šalátom

Bravčové rebierka

s domácou BBQ omáčkou a coleslaw šalátom

BOX S
PRÍSADAMI
INGREDIENCIE 

Rebrá
Rebrá 3kg
Cibula červená 1kg
Cesnak 2ks
Bobkový list
Soľ, korenie

BBQ Omáčka
Bravčová masť 2 polievkové lyžice
Cibuľa červená 1kg
Med 2 polievkové lyžice
Šťava z jedného pomaranča
Coca cola alebo Pepsi 3dcl
Kečup 250 ml
Whisky 1dcl
Instantná káva 2 polievkové lyžice

Coleslaw
Mrkva 500g
Kapusta biela 500g
Čerstvá petržlenová vňať 50g
Kôra z jedného citróna
Majonéza 225ml
Soľ, korenie

PRÍPRAVA
90 MINÚT
  PORCIE
4 PORCIE
  OBTIAŽNOSŤ
STREDNÁ

Rebrá :

Bravčové rebrá umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme a vložíme do plechu, do ktorého sme naukladali nakrájanú červenú cibuľku, rozkrojený cesnak a bobkové listy.

Podlejeme vodou, prikryjeme alobalom dáme piecť do trúby na cca 1,5 hodiny pri 180 stupňoch za stáleho podlievania.

BBQ omáčka:

Na masti orestujeme cibuľku, pridáme med, whisky, instantnú kávu, pomarančovú šťavu, kečup a coca colu, podlejeme troškou vody a varíme kým cibuľa nezmäkne. Následne vymixujeme, omáčkou zalejeme upečené rebierka a dáme zapiecť ešte na cca 7 minút pri 220 stupňoch.

Coleslaw :

Mrkvu a kapustu si nastrúhame na hrubom strúhadle, osolíme, okoreníme, pridáme nasekanú vňaťku, kôru z jedného citróna, majonézu a všetko spolu premiešame.

BOX S
PRÍSADAMI

INGREDIENCIE

Rebrá
Rebrá 3kg
Cibula červená 1kg
Cesnak 2ks
Bobkový list
Soľ, korenie

BBQ Omáčka
Bravčová masť 2 polievkové lyžice
Cibuľa červená 1kg
Med 2 polievkové lyžice
Šťava z jedného pomaranča
Coca cola alebo Pepsi 3dcl
Kečup 250 ml
Whisky 1dcl
Instantná káva 2 polievkové lyžice

Coleslaw
Mrkva 500g
Kapusta biela 500g
Čerstvá petržlenová vňať 50g
Kôra z jedného citróna
Majonéza 225ml
Soľ, korenie

PRÍPRAVA
90 MINÚT
  PORCIE
4 PORCIE
  OBTIAŽNOSŤ
STREDNÁ

Rebrá 

Bravčové rebrá umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme a vložíme do plechu, do ktorého sme naukladali nakrájanú červenú cibuľku, rozkrojený cesnak a bobkové listy.

Podlejeme vodou, prikryjeme alobalom dáme piecť do trúby na cca 1,5 hodiny pri 180 stupňoch za stáleho podlievania.

BBQ omáčka

Na masti orestujeme cibuľku, pridáme med, whisky, instantnú kávu, pomarančovú šťavu, kečup a coca colu, podlejeme troškou vody a varíme kým cibuľa nezmäkne. Následne vymixujeme, omáčkou zalejeme upečené rebierka a dáme zapiecť ešte na cca 7 minút pri 220 stupňoch.

Coleslaw

Mrkvu a kapustu si nastrúhame na hrubom strúhadle, osolíme, okoreníme, pridáme nasekanú vňaťku, kôru z jedného citróna, majonézu a všetko spolu premiešame.


BOX S PRÍSADAMI

INGREDIENCIE

Rebrá
Rebrá 3kg
Cibula červená 1kg
Cesnak 2ks
Bobkový list
Soľ, korenie

BBQ Omáčka
Bravčová masť 2 polievkové lyžice
Cibuľa červená 1kg
Med 2 polievkové lyžice
Šťava z jedného pomaranča
Coca cola alebo Pepsi 3dcl
Kečup 250 ml
Whisky 1dcl
Instantná káva 2 polievkové lyžice

Coleslaw
Mrkva 500g
Kapusta biela 500g
Čerstvá petržlenová vňať 50g
Kôra z jedného citróna
Majonéza 225ml
Soľ, korenie

 PRÍPRAVA
90 MINÚT
 PORCIE
4 PORCIE
 OBTIAŽNOSŤ 
STREDNÁ

Rebrá 

Bravčové rebrá umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme a vložíme do plechu, do ktorého sme naukladali nakrájanú červenú cibuľku, rozkrojený cesnak a bobkové listy.

Podlejeme vodou, prikryjeme alobalom dáme piecť do trúby na cca 1,5 hodiny pri 180 stupňoch za stáleho podlievania.

BBQ omáčka

Na masti orestujeme cibuľku, pridáme med, whisky, instantnú kávu, pomarančovú šťavu, kečup a coca colu, podlejeme troškou vody a varíme kým cibuľa nezmäkne. Následne vymixujeme, omáčkou zalejeme upečené rebierka a dáme zapiecť ešte na cca 7 minút pri 220 stupňoch.

Coleslaw

Mrkvu a kapustu si nastrúhame na hrubom strúhadle, osolíme, okoreníme, pridáme nasekanú vňaťku, kôru z jedného citróna, majonézu a všetko spolu premiešame.