Talianské cestoviny Penne di manzo

Penne di manzo

Penne di manzo

GALÉRIA RECEPTU

VIDEO RECEPT

Rozpísaný celý recept

Penne di manzo

Penne di manzo

INGREDIENCIE 

Flank steak 1 kg
Penne cestoviny 1kg
Olivový olej 4 polievkové lyžice
Cesnak 1 hlavička
Čerstvý rozmarín 30g
Cherry paradajky 300g
Zelené korenie v náleve 4 polievkové lyžice
Biele víno 1dcl
Maslo 200g
Parmezán 150g
Voda
Soľ

PRÍPRAVA
25 MINÚT
  PORCIE
4 PORCIE
  OBTIAŽNOSŤ
STREDNÁ

Na rozohriatu panvičku pridáme olivový olej, na ktorom orestujeme nakrájaný cesnak na plátky, nadrobno nakrájaný čerstvý rozmarín a zelené korenie. Pridáme prekrojené cherrinky na polovičky, ktoré sme si roztlačili v hrsti, zarestujeme, pridáme na plátky nakrájaný flank steak, sprudka opečieme, podlejeme vínom a necháme zredukovať, podlejeme troškou vody a zahustíme maslom.

Penne uvaríme v osolenej vode, zmiešame ich spolu s mäskom, omáčkou a posypeme hoblinami z parmezánu.

INGREDIENCIE

Flank steak 1 kg
Penne cestoviny 1kg
Olivový olej 4 polievkové lyžice
Cesnak 1 hlavička
Čerstvý rozmarín 30g
Cherry paradajky 300g
Zelené korenie v náleve 4 polievkové lyžice
Biele víno 1dcl
Maslo 200g
Parmezán 150g
Voda
Soľ

PRÍPRAVA
25 MINÚT
  PORCIE
4 PORCIE
  OBTIAŽNOSŤ
STREDNÁ

Na rozohriatu panvičku pridáme olivový olej, na ktorom orestujeme nakrájaný cesnak na plátky, nadrobno nakrájaný čerstvý rozmarín a zelené korenie. Pridáme prekrojené cherrinky na polovičky, ktoré sme si roztlačili v hrsti, zarestujeme, pridáme na plátky nakrájaný flank steak, sprudka opečieme, podlejeme vínom a necháme zredukovať, podlejeme troškou vody a zahustíme maslom.

Penne uvaríme v osolenej vode, zmiešame ich spolu s mäskom, omáčkou a posypeme hoblinami z parmezánu.

INGREDIENCIE

Flank steak 1 kg
Penne cestoviny 1kg
Olivový olej 4 polievkové lyžice
Cesnak 1 hlavička
Čerstvý rozmarín 30g
Cherry paradajky 300g
Zelené korenie v náleve 4 polievkové lyžice
Biele víno 1dcl
Maslo 200g
Parmezán 150g
Voda
Soľ

 PRÍPRAVA
25 MINÚT
 PORCIE
4 PORCIE
 OBTIAŽNOSŤ 
STREDNÁ

Na rozohriatu panvičku pridáme olivový olej, na ktorom orestujeme nakrájaný cesnak na plátky, nadrobno nakrájaný čerstvý rozmarín a zelené korenie. Pridáme prekrojené cherrinky na polovičky, ktoré sme si roztlačili v hrsti, zarestujeme, pridáme na plátky nakrájaný flank steak, sprudka opečieme, podlejeme vínom a necháme zredukovať, podlejeme troškou vody a zahustíme maslom.

Penne uvaríme v osolenej vode, zmiešame ich spolu s mäskom, omáčkou a posypeme hoblinami z parmezánu.