Spring rolls s hovädzím mäsom a zeleninou

By 1. februára 2018Ázijská kuchyňa

Spring rolls

s hovädzím mäsom a zeleninou

Spring rolls

s hovädzím mäsom a zeleninou

GALÉRIA RECEPTU

VIDEO RECEPT

Rozpísaný celý recept

Spring rolls

s hovädzím mäsom a zeleninou

Spring rolls

s hovädzím mäsom a zeleninou

INGREDIENCIE 

Cibuľa červená 2ks
Cesnak 1 hlavička
Zázvor 50g
Mletý hovädzí krk 600g
Biela kapusta 200g
Mrkva 200g
Pór 200g
Čerstvý koriander 50g
Ryžový papier 1bal
Limetka 1ks
Voda
Soľ a korenie
Slnečnicový olej na vyprážanie
Sweet chilli omáčka

PRÍPRAVA
45 MINÚT
  PORCIE
4 PORCIE
  OBTIAŽNOSŤ
STREDNÁ

Na oleji si orestujeme cibuľu, cesnak a strúhaný zázvor, pridáme mletý hovädzí krk, osolíme, okoreníme a podlejeme vodou. Dusíme mäsko do mäkka cca 20 minút, keď je mäsko mäkké, pridáme nastrúhanú kapustu, mrkvu a pór a najemno nasekaný koriander.

Ryžový papier si namočíme do vody na 4 minútky. Následne ho spolu s vychladnutou plnkou zrolujeme do rolky. Stočené rolky necháme vysušiť dovtedy, pokým sa nám ryžový papier nelepí na ruky.

Rolky opekáme na slnečnicovom oleji dozlatista, pokvapkáme limetkovou šťavou, posypeme koriandrom a namáčame do sweet chilli omáčky.

INGREDIENCIE

Cibuľa červená 2ks
Cesnak 1 hlavička
Zázvor 50g
Mletý hovädzí krk 600g
Biela kapusta 200g
Mrkva 200g
Pór 200g
Čerstvý koriander 50g
Ryžový papier 1bal
Limetka 1ks
Voda
Soľ a korenie
Slnečnicový olej na vyprážanie
Sweet chilli omáčka

PRÍPRAVA
45 MINÚT
  PORCIE
4 PORCIE
  OBTIAŽNOSŤ
STREDNÁ

Na oleji si orestujeme cibuľu, cesnak a strúhaný zázvor, pridáme mletý hovädzí krk, osolíme, okoreníme a podlejeme vodou. Dusíme mäsko do mäkka cca 20 minút, keď je mäsko mäkké, pridáme nastrúhanú kapustu, mrkvu a pór a najemno nasekaný koriander.

Ryžový papier si namočíme do vody na 4 minútky. Následne ho spolu s vychladnutou plnkou zrolujeme do rolky. Stočené rolky necháme vysušiť dovtedy, pokým sa nám ryžový papier nelepí na ruky.

Rolky opekáme na slnečnicovom oleji dozlatista, pokvapkáme limetkovou šťavou, posypeme koriandrom a namáčame do sweet chilli omáčky.

INGREDIENCIE

Cibuľa červená 2ks
Cesnak 1 hlavička
Zázvor 50g
Mletý hovädzí krk 600g
Biela kapusta 200g
Mrkva 200g
Pór 200g
Čerstvý koriander 50g
Ryžový papier 1bal
Limetka 1ks
Voda
Soľ a korenie
Slnečnicový olej na vyprážanie
Sweet chilli omáčka

 PRÍPRAVA
45 MINÚT
 PORCIE
4 PORCIE
 OBTIAŽNOSŤ 
STREDNÁ

Na oleji si orestujeme cibuľu, cesnak a strúhaný zázvor, pridáme mletý hovädzí krk, osolíme, okoreníme a podlejeme vodou. Dusíme mäsko do mäkka cca 20 minút, keď je mäsko mäkké, pridáme nastrúhanú kapustu, mrkvu a pór a najemno nasekaný koriander.

Ryžový papier si namočíme do vody na 4 minútky. Následne ho spolu s vychladnutou plnkou zrolujeme do rolky. Stočené rolky necháme vysušiť dovtedy, pokým sa nám ryžový papier nelepí na ruky.

Rolky opekáme na slnečnicovom oleji dozlatista, pokvapkáme limetkovou šťavou, posypeme koriandrom a namáčame do sweet chilli omáčky.